OFFICE BUILDINGS

BANC SABADELL HEADQUARTERS

 BANC SABADELL HEADQUARTERS Certified GOLD in LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) by the US Green Building Council. The new headquarters and service centre for Banc Sabadell is conceived as the transformation and extension of the Landscape office complex

BANC SABADELL HEADQUARTERS

 BANC SABADELL HEADQUARTERS Certified GOLD in LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) by the US Green Building Council. The new headquarters and service centre for Banc Sabadell is conceived as the transformation and extension of the Landscape office complex

BANC SABADELL LANDSCAPE BUILDING

BANC SABADELL LANDSCAPE BUILDING SELECTED FAD AWARD 2004 SELECTED 2ª BIENNAL D’ARQUITECTURA d’EL VALLÈS 2000 The office and industrial complex is situated in the industrial estate of Can Sant Joan, in the outskirts of Barcelona. The site has a complex

BANC SABADELL LANDSCAPE BUILDING

BANC SABADELL LANDSCAPE BUILDING SELECTED FAD AWARD 2004 SELECTED 2ª BIENNAL D’ARQUITECTURA d’EL VALLÈS 2000 The office and industrial complex is situated in the industrial estate of Can Sant Joan, in the outskirts of Barcelona. The site has a complex

FACTORY IN BÖNEN, GERMANY

FACTORY IN BÖNEN, GERMANY In order to enlarge a rolling mill in the outskirts of Bönen (Germany), the project looks for an opposition to the existing: while the old concrete bay is low, heavy and flat-roofed, the new bay is

FACTORY IN BÖNEN, GERMANY

FACTORY IN BÖNEN, GERMANY In order to enlarge a rolling mill in the outskirts of Bönen (Germany), the project looks for an opposition to the existing: while the old concrete bay is low, heavy and flat-roofed, the new bay is

RUBÍ OPERATIVE CENTER

RUBÍ OPERATIVE CENTER BONAPLATA AWARDS 1996  Three large volumes and a small permanent control centre set amidst large expanses of rail track provided the starting point for the Operative Centre for the Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, the Autonomous

RUBÍ OPERATIVE CENTER

RUBÍ OPERATIVE CENTER BONAPLATA AWARDS 1996  Three large volumes and a small permanent control centre set amidst large expanses of rail track provided the starting point for the Operative Centre for the Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, the Autonomous

JAISA OFFICES AND FACTORY

JAISA OFFICES AND FACTORY The project consists in the expansion of two industrial buildings and the adaptation of a volume for the Jaisa company offices. A large sheet metal wall unifies the two existing factories and the third volume that

JAISA OFFICES AND FACTORY

JAISA OFFICES AND FACTORY The project consists in the expansion of two industrial buildings and the adaptation of a volume for the Jaisa company offices. A large sheet metal wall unifies the two existing factories and the third volume that

TELEPHONE EXCHANGE IN THE OLYMPIC VILLAGE

TELEPHONE EXCHANGE IN THE OLYMPIC VILLAGE SELECTED FAD AWARDS 1992 The project is defined in two parts, set on opposite sides of a street at a junction. The people side, which contains offices and workshops, is contained in a little

TELEPHONE EXCHANGE IN THE OLYMPIC VILLAGE

TELEPHONE EXCHANGE IN THE OLYMPIC VILLAGE SELECTED FAD AWARDS 1992 The project is defined in two parts, set on opposite sides of a street at a junction. The people side, which contains offices and workshops, is contained in a little

IMPIVA HEADQUARTERS

IMPIVA HEADQUARTERS, Valencia The vogue for so-called technology parks, “garden cities” of various artefacts, and the exercise of designing new headquarters for the Generalitat Valenciana´s IMPIVA (fomenting small and medium businesses) made it possible to propose a building with a

IMPIVA HEADQUARTERS

IMPIVA HEADQUARTERS, Valencia The vogue for so-called technology parks, “garden cities” of various artefacts, and the exercise of designing new headquarters for the Generalitat Valenciana´s IMPIVA (fomenting small and medium businesses) made it possible to propose a building with a

TELEFÓNICA OFFICES REUS-VILLARROEL

TELEFÓNICA OFFICES REUS – VILLARROEL At the point of confluence of the streets of a contemporary neighborhood in Reus, this building is located, composed, as usual, of two unequal parts: equipment and office. The decision to treat them as a

TELEFÓNICA OFFICES REUS-VILLARROEL

TELEFÓNICA OFFICES REUS – VILLARROEL At the point of confluence of the streets of a contemporary neighborhood in Reus, this building is located, composed, as usual, of two unequal parts: equipment and office. The decision to treat them as a