PROJECTS

“LANDSCAPE” PERGOLA

“LANDSCAPE” PERGOLA In a small house located on top of a hill, looking out over the olive trees of the Empordà, it was necessary to give new life to the outside in consonance with the “bonanza” of the Mediterranean climate.

“LANDSCAPE” PERGOLA

“LANDSCAPE” PERGOLA In a small house located on top of a hill, looking out over the olive trees of the Empordà, it was necessary to give new life to the outside in consonance with the “bonanza” of the Mediterranean climate.

INTERCONTINENTAL HOTEL, MUNICH

INTERCONTINENTAL HOTEL, MUNICH  The main concept involves the reinforcement of the existing architecture – Arnulfstrasse 62 is not a standard hotel location. How do we understand the special features of the building? Basic geometrical shapes form the fairly low building

INTERCONTINENTAL HOTEL, MUNICH

INTERCONTINENTAL HOTEL, MUNICH  The main concept involves the reinforcement of the existing architecture – Arnulfstrasse 62 is not a standard hotel location. How do we understand the special features of the building? Basic geometrical shapes form the fairly low building

BANC SABADELL HEADQUARTERS

 BANC SABADELL HEADQUARTERS Certified GOLD in LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) by the US Green Building Council. The new headquarters and service centre for Banc Sabadell is conceived as the transformation and extension of the Landscape office complex

BANC SABADELL HEADQUARTERS

 BANC SABADELL HEADQUARTERS Certified GOLD in LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) by the US Green Building Council. The new headquarters and service centre for Banc Sabadell is conceived as the transformation and extension of the Landscape office complex

CAVA TECHNOLOGICAL CENTRE

CAVA TECHNOLOGICAL CENTRE, Sant Sadurní d’Anoia The proposal for the new headquarters of Cava Technology Centre and the Regulatory Council of Cava in Sant Sadurní d’Anoia is based on respect for the existing building, the history of the place, and

CAVA TECHNOLOGICAL CENTRE

CAVA TECHNOLOGICAL CENTRE, Sant Sadurní d’Anoia The proposal for the new headquarters of Cava Technology Centre and the Regulatory Council of Cava in Sant Sadurní d’Anoia is based on respect for the existing building, the history of the place, and

PARMA CATHEDRAL, ITALY

NEW DESIGN OF THE ALTAR AND TRANSEPT OF PARMA CATHEDRAL The reform of Parma Cathedral is the result of an invitation-only international competition undertaken in the year 2004 that brought together several international architects. The project consists of creating four

PARMA CATHEDRAL, ITALY

NEW DESIGN OF THE ALTAR AND TRANSEPT OF PARMA CATHEDRAL The reform of Parma Cathedral is the result of an invitation-only international competition undertaken in the year 2004 that brought together several international architects. The project consists of creating four

CASP, 74

APARTMENT BUILDING CASP, 74 ASCER ARCHITECTURE AWARD 2010 SELECTED FAD AWARDS 2010 SELECTED V PREMIO DE ARQUITECTURA ENOR 2011 SELECTED XI BIENAL ESPAÑOLA DE ARQUITECTURA Y URBANISMO 2011 The conception of an apartment building in Cerdà’s Eixample in Barcelona 150 years

CASP, 74

APARTMENT BUILDING CASP, 74 ASCER ARCHITECTURE AWARD 2010 SELECTED FAD AWARDS 2010 SELECTED V PREMIO DE ARQUITECTURA ENOR 2011 SELECTED XI BIENAL ESPAÑOLA DE ARQUITECTURA Y URBANISMO 2011 The conception of an apartment building in Cerdà’s Eixample in Barcelona 150 years

PR HOUSE

PR  HOUSE  (or how to gain a new facade) FINALIST ASCER AWARDS 2010 The starting point of the design process is to study how to bring in natural light in the whole of the perimeter of this semi detached house (with

PR HOUSE

PR  HOUSE  (or how to gain a new facade) FINALIST ASCER AWARDS 2010 The starting point of the design process is to study how to bring in natural light in the whole of the perimeter of this semi detached house (with

FOIXÀ HOUSE

FOIXÀ HOUSE SINGLE FAMILY HOUSE AND ARTISTS STUDIO SELECTED C.O.A.C. GIRONA AWARDS 2008 The program for the project asked for a single-family home together with a studio and workshop for a local painter. The brief also demanded a small, annexed

FOIXÀ HOUSE

FOIXÀ HOUSE SINGLE FAMILY HOUSE AND ARTISTS STUDIO SELECTED C.O.A.C. GIRONA AWARDS 2008 The program for the project asked for a single-family home together with a studio and workshop for a local painter. The brief also demanded a small, annexed

HOUSE OF TIBET

HOUSE OF TIBET  Cultural and spiritual center, Museum and Library The challenge of this project was to convert the garage repair shop located on the ground floor and mezzanine of a building in the 60’s of last century the Eixample

HOUSE OF TIBET

HOUSE OF TIBET  Cultural and spiritual center, Museum and Library The challenge of this project was to convert the garage repair shop located on the ground floor and mezzanine of a building in the 60’s of last century the Eixample

BANC SABADELL LANDSCAPE BUILDING

BANC SABADELL LANDSCAPE BUILDING SELECTED FAD AWARD 2004 SELECTED 2ª BIENNAL D’ARQUITECTURA d’EL VALLÈS 2000 The office and industrial complex is situated in the industrial estate of Can Sant Joan, in the outskirts of Barcelona. The site has a complex

BANC SABADELL LANDSCAPE BUILDING

BANC SABADELL LANDSCAPE BUILDING SELECTED FAD AWARD 2004 SELECTED 2ª BIENNAL D’ARQUITECTURA d’EL VALLÈS 2000 The office and industrial complex is situated in the industrial estate of Can Sant Joan, in the outskirts of Barcelona. The site has a complex